De laatste dag … prachtige zon, weinig wolken …

Vanmorgen onze valies gepakt en rond 13u00 is de eigenares van het huis dan langsgekomen om de inventaris te checken. Ze had nog iemand mee om het eigenlijke werk te doen zodat zij veel tijd had om te babbelen. En ze heeft ons aangeboden dat we het huis altijd mogen gebruiken wanneer we hier zijn en dat we ook bij hen mogen logeren in Dubai … tja, nu moeten we wel nog terugkomen hé.

Intussen ook vernomen dat alle vluchten van en naar Heathrow gecancelled zijn tot 17h00 vanavond. Gelukkig/jammer genoeg is ons vliegtuig hier vanmorgen al geland (wel met 3 uren vertraging) en zullen we dus wel kunnen vertrekken van hieruit. En hopelijk zijn de problemen tegen morgenvroeg zoveel mogelijk opgelost zodat we toch nog naar Brussel zullen kunnen vliegen. Het maakt het in ieder geval een beetje spannender dan al onze andere vluchten die we de laatste 2 jaar gedaan hebben tussen BRU en CPT.

Nu (15u15) zijn we hier weer alleen voor de laatste 2 uren. De berg is intussen ook al verdwenen in de wolken.

Straks nog de auto gaan afgeven bij Daikin en dan op weg naar huis.

Tot morgen