Ai, onze laatste volle dag is begonnen.
Het is gelukkig prachtig weer, tegen de 30 graden en niet teveel wind. Eigenlijk bijna te warm om buiten te komen.

Na de middag zijn we dan vertrokken via een enorme omweg door het centrum van ‘t stad, langs Campsbay, Llandudno, Houtbay, Constantia, Muizenberg naar Kalkbay. Daar nog een laatste bezoekje aan onze favourite winkeltjes en dan rond 17u30 doorgereden naar Manyardville Theatre.

Dat is een openlucht theater midden in een parkje waar we vanavond gaan kijken naar een balletvoorstelling. We hebben daar in de buurt nog een restaurant gezocht maar niets gevonden. We zijn dan maar in een winkeltje om belegde broodjes gegaan en hebben ons dan op ons dekentje geïnstalleerd in het park om zoals echte Zuid-Afrikanen te picknikken.

Om 20u15 begon de voorstelling “La Sulphide” dan. Niet echt het meest boeiende verhaal en het duurde ook allemaal niet erg lang, maar die omgeving is met niets te vergelijken … openlucht ballet in een prachtig parkje onder de bomen en dit bij 25 graden ! Dit alles helpt natuurlijk niet om het afscheid lichter te maken … integendeel.

De hele terugweg naar huis waren we alletwee bijzonder stil in de auto en hebben we gewoon genoten van Capetown by Night … heel erg spijtig dat de 2 mooiste jaren van ons leven tot nu toe bijna gepasseerd zijn.