Greet naar ‘t werk gevoerd.

Daarna voor een laatste keer naar ‘t strand. Op de terugweg heel de weg foto’s getrokken vanuit de auto om die schitterende route nooit meer te vergeten.

‘s Avonds dan pizza gaan eten met Marisa (collega Greet).

De foto’s.

Aangezien die foto’s hier weer niet in een deftige volgorde verschijnen, zomaar enkele beschrijvingen. De mensen die hier geweest zijn zullen wellicht wel een paar dingen herkennen : het strand in Llandudno met de surfers, de Boulevard in Campsbay, Marine Drive bij Seapoint (vlakbij dat openluchtzwembad), de vorderingen aan het stadion van Greenpoint (495 dagen voor de opening van het wk 2010), de R27, Blauwbergstrand met het wegwaaiende zand door de south-easter, zicht op de huizen van ons domein, binnenrijden in Melkbosstrand, de Pick’n’Pay waar ik 2 jaar de boodschappen gedaan heb.