Greet naar ‘t werk gevoerd.

Daarna gezorgd dat ik al om 8u30 aan de bank was met de papieren die hopelijk voldoende bewijs zijn om ons geld te mogen overschrijven … niet dus. Ieder bedrag stond er tot op de cent op, maar het stond niet in woorden uitgelegd. Terug naar Daikin om een nieuwe versie.
Iets meer uitleg nu. Terug naar de bank. Nog niet in orde.
Terug naar Daikin waar we zelf dan nog maar eens ieder bedragje volledig uitgelegd hebben (indexaanpassing, wisselkoersverschil … dat soort zaken).
Terug naar de bank met die nieuwe versie. (Ja die gasten willen geen fax of mail aanvaarden maar enkel het origineel, vandaar dat ik koerier mocht spelen). Ook deze versie werd niet aanvaard … reden … die gasten beschouwen een index-aanpassing of een verandering in wisselkoers als een wijziging van het arbeidscontract en dus dan moet je een nieuw arbeidscontract hebben die deze wijzigingen weergeeft ! Ja zeg, als ze zo gaan beginnen dan kunnen we inderdaad nooit iets bewijzen hé. Wie krijgt er nu een nieuw contract bij elke index-aanpassing ? ‘k Heb ze dat dan ook gezegd. De bankbediende zou dan zijn baas laten bellen naar Daikin waarin ze bijna woordelijk dicteerde wat er precies in dat bewijsstuk moest staan … waarom hebben ze dat niet onmiddellijk gedaan ? Allez, ikke dus weer naar Daikin (‘t was intussen al 14u30 in de namiddag) om die laatste versie te gaan halen. ‘k Heb daar dan toch gevraagd dat ze het eerst eens per mail opsturen om zeker te zijn dat ze het nu wel zouden aanvaarden. En inderdaad die versie zou aanvaard worden … ok, nu dus snel terug naar de bank voordat hij sluit om 15u30.

Tegen 15u00 was ik daar en haleluja het bewijsstuk werd aanvaard ! En toen ging het snel, 2 formuliertjes invullen en ‘t was in de “sjakosj”. Amaai. (Intussen heb ik dus 160 km afgelegd vandaag)

Tegen dan was ‘t 16u00; dan heel snel naar huis gereden, gaan douchen en dan terug naar Daikin voor het afscheidsfeestje van Greet. Dat bleek eigenlijk al om 15u00 begonnen te zijn, maar allez, tegen dat ik er was was iedereen al naar huis behalve de harde kern van de tofste mensen die ik zelf ook best ken. We zijn daar nog blijven verder drinken en zeveren tot rond 19u45 want dan moesten we door naar de dansclub voor een afscheidsfeestje.

Na de groepsles was het tijd voor de oefenavond en ben ik om de champagne gegaan in de auto. Heel “de bende” was er en ze hadden ook nog een mooi fotoboekje gemaakt met de leukste momenten van de laatste 2 jaar. (Ze hadden blijkbaar onze blog geplunderd want heel veel van de foto’s waren foto’s die ik zelf getrokken had). Verder ook nog 2 flessen wijn gekregen … ja, zo gaat ons alcoholprobleem natuurlijk nooit opgelost geraken … we brengen speciaal al onze overschot aan wijn mee om hier op te drinken en dan krijgen we nog nieuwe flessen cadeau.

‘t Was wel een hele leuke, maar ‘nogal’ emotionele dag/avond.

Voor de mensen die mij en/of zichzelf in de toekomst een cadeautje van $147.000 willen geven … klik hieronder.
(Da’s iets nieuws dat ik zelf pas 2 dagen gelden ontdekt heb, ‘t is gratis om in te schrijven en lijkt mij wel een leuk idee)