Greet naar ‘t werk gevoerd.

Patience was hier voor de laatste keer. Ze zal gelukkig al ander werk hebben op donderdag in de toekomst. Toen ze vertrok heb ik haar nog een hele hoop kleren en dingen meegegeven die we niet meer terug naar België willen brengen … ze was er, zoals steeds, erg gelukkig mee.

In de voormiddag ben ik dan ook nog naar de bank gegaan in een poging om onze rekening hier af te sluiten en alles over te schrijven naar België. Ik dacht dat dit vlotjes zou gaan, maar ze moesten van bijna iedere rand op de rekening weten vanwaar hij kwam en als het niet overeenkwam met het bedrag in het arbeidscontract van Greet was dat een probleem. Dus, dan maar terug naar Daikin om meer details te krijgen. Wel geen tijd meer gehad om die nieuwe details naar de bank te brengen, ‘t zal voor morgenvroeg zijn.

‘s Avonds dan om Greet voor onze laatste dansles. We hebben Andre dan ook nog een toeristische gids van Brugge-Gent-Antwerpen-Brussel cadeau gedaan zodat hij weet wat te bezoeken als hij ooit eens naar België komt. Hij was er heel erg blij mee.

Na de les doorgereden naar Patrick want we gaan vanavond voor de laatste keer naar het casino samen. Er was iets minder volk dan maandagavond.
Het was wel onze dag niet; alletwee vrij snel onze inzet kwijt. Rond 22u00 dan toch eens deftig gewonnen waardoor ons verlies goedgemaakt was en we opnieuw vanaf nul konden beginnen. Daarna ging het toch weer niet echt veel beter.
We hebben dan toch doorgespeeld tot middernacht om dan heel symbolisch om exact middernacht, de seconde dat ik 36 jaar werd eens 100 rand in te zetten op de 36 … spannend. En nu mag je 2 keer raden welk getal er uitgekomen is … de 13 ! Voor de mensen die ooit al een roulette van dichtbij gezien hebben … dat is inderdaad het getal dat ligt net naast … 36 ! Om zot te worden dus. Maar allez, we hebben ons toch eens 2 minuten heel erg zware gokkers gevoeld en er absoluut van genoten 🙂